0

Tacos på en söndag?

Ja det kan bli så ibland... 
Idag kom familjen hem från en vecka på kanarieöarna och jag insåg verkligen hur mycket jag har saknat dem. Speciellt min värdmamma kramade mig sökert 20 gånger och sa att jag MÅSTE följa med dem på nästa resa. Det gör jag mer än gärna ;) Jag lagade i alla fall det svenskaste jag kunde komma på till middag, som jag saknat tacos. Riktigt gott, och jag fick hur mycket beröm som helst, extra mycket för min guacamole. Jag berättade att min familj brukar ha i vitlök, och då sa de "ucsh vad äckligt". In your face Mamma & Alice!
 
 
 
0

Málaga

Tredje dagen på min och Julias tripp till kusten så blev jag först överraskad av världens mysigaste frukost på sängen. Söta Julia! Kring lunch packade vi våra grejer, checkade ut och begav oss mot Málaga. Personligen tycker jag Málaga va såå mycket mysigare, mer liv och mer genuint på något sätt. Vi hade en superhärlig dag i solen och den bästa kvällen på länge. Jag och Julia åt god middag och sedan gick vi ut till ett ställe där man kunde lära sig salsa, zumba och massa andra danser. Otroligt roligt! Tidigt dagen efter åkte vi hem till Madrid igen.
 
 
 
0

Dag 2

Har haft fullt upp hela veckan så har inte hunnit blogga något. Här kommer i alla fall lite bilder från andra dagen i Fuengirola. Tisdagen blev mest gå runt och prata, kolla på grejer, äta god mat och mysa i solen. Kvällen blev också härlig, trots att fuengirola inte har som mest liv en tisdag i februari ;)