0

Hejdå älskade Madrid

Då va jag hemma igen. Oj vad det känns konstigt. Visst har det varit kul att komma hem och få träffa kompisar och familj, berätta om mina upplevelser och komma hem till mitt älskade rum igen, men samtidigt var det så otroligt svårt att lämna. Min vistelse i Spanien har jag förberett mig för under flera år innan jag åkte och det är svårt att accpetera att den bara är över. Så mycket glädje som jag har känt under min termin i Spanien, det är helt ofattbart. Just nu känns det som att jag har vaknat från en underbar dröm och jag kan inte riktigt avgöra om den verkligen va sann. Allt här hemma är som innan jag åkte, fast sammtidigt känns det inte som vanligt alls. Konstigt. Tur är det i alla fall att jag har roliga saker att se fram emot nu i sommar: hälsa på släkten i Skottland, tälta med kompisar, ha härliga middagar, åka till Polen och massa annat. 
 
Jag är så himla tacksam att jag fick möjlighet att flytta till Madrid, och kommer utan tvekan snart åka tillbaka till min älskade familj där nere. Till alla som gjort det möjligt vill jag bara säga ett stort TACK! Min familj här hemma, kompisarna jag träffade där nere, lärarna och värdisarna. Detta har utan tvekan varit mitt bästa halvår någonsin.
 
(Bilden är tagen sista dagen, efter två timmars konstant gråtande för min del)
 
Har ni inte sett videon som underbara Michelle har gjort så gör gärna det. Den sammanfattar min termin på ett underbart sätt och den är bara helt fantastisk. Det funkar dock bara att kolla från en dator ;)